inloggen

familieberichten op internet

Pedro Gerardus Blok

16 november 1959 - 31 maart 2021

Recente condoleances

Dinsdag 06 april, 16:36u

Pedro, geschrokken door het bericht van jouw overlijden. Destijds kennisgemaakt bij de gietmachines van onze staalfabriek. Jou veel beter leren kennen toen je meldde een afstudeeropdracht te zoeken voor de HTS opleiding en je mij vroeg als begeleider van dit traject. Maar “natuurlijk” was mijn antwoord, en toen samen de opdracht geformuleerd.
Je hebt dit uiteraard goed en zorgvuldig tot een perfect resultaat gebracht.
Als dank van jou een kookboek over wok-gerechten en een bijbehorende pan gekregen.
En jij dat belangrijke diploma. Maar wel met de belofte er ook daadwerkelijk iets mee te gaan doen. En dat is ook gelukt, binnen diezelfde staalfabriek een functie als plaatsvervangend chef van de wacht. Ik heb je van afstand zien functioneren en dat voelde goed.
Ik denk op het lijf geschreven voor een eerlijke, aardige, transparante, gezellige vent als jij.
Rosita en Donna heel veel strekte met het gemis van jullie Pedro.

Door: Hans Demmers


Door: Hans Demmers

Maandag 05 april, 17:42u

Pedro, jouw heengaan raakt me diep. Er wordt gewoonweg niet gevraagd wie en hoe je bent. Als het tijd is, is het tijd, maar dat een enorm gevoel van onrecht en onmacht komt boven drijven is helder.
Uiteraard is het verdriet voor jouw naasten het grootst, maar ook voor anderen is jouw heengaan eveneens een groot verlies. Weet dat de wereld een bijzonder mens is kwijtgeraakt.
Jouw opgewektheid blijft me nabij en het “komt goed” als we het over het werk hadden klinken als vanouds in mijn oren. Het heeft niet zo mogen zijn nog langer mee te gaan, maar ik zou het ook niet kunnen aanzien als je nog meer pijn moet lijden.
Wat hebben we een mooie tijd gehad bij de gietmachine. We konden elkaar altijd bellen als er wat was. Zelfs toen ik een keer bij een concert was en jij er altijd schaterlachend aan refereerde. “Ik hoop dat je me kan horen” zeiden we nog over en weer en dat zeg ik nu weer tegen jou.
Het was fantastisch je gekend te hebben en hoop je aan gene zijde ooit weer eens te treffen. Het ga je goed, net zoals je dat ons wenste met je laatste woorden.
Lieve Rosita en Donna, woorden schieten tekort. Ik wens jullie alle sterkte van de wereld.
Jan Brockhoff Tata Steel

Door: J.Brockhoff

Zondag 04 april, 07:56u

Rosita en Donna Gecondoleerd met dit grote verlies,
heel veel strekte in de komende tijd

Descansa en paz Companero .
Door: Frans en Brenda Glas

Meer condoleances >>>