inloggen

familieberichten op internet

Inge van Doggenaar-de Witte

13 juli 1956 - 17 december 2020

Recente condoleances

Woensdag 13 januari, 15:50u

Beste Jan, Reinier en Iris,

Jullie kennen mij niet, maar ik reisde regelmatig met Inge per trein van Leiden naar ons kantoor in Haarlem. Jullie zijn ongeveer dezelfde leeftijd als mijn dochter, en zo deelden we de spanning rond de eindexamens, en jouw stap naar het conservatorium. Ze vertelde ook over jouw klussen bij het stembureau, toen ik dit ook deed. Ze vertelde ook hoe georganiseerd jullie de verhuizing naar Amsterdam hadden aangepakt. Inge's deur op het werk stond altijd open voor me, als ik iets wilde bespreken. Wat een wijze, rustige topvrouw, wat een verlies. Ik zal haar in liefde gedenken. Heel veel sterkte.
Door: Heleen

Dinsdag 22 december 2020, 19:59u

Beste Jan, Reinier en Iris,
Gecondoleerd met dit grote verlies. Ik koester de herinnering aan jullie optreden in het kerkje in Oegstgeest. Wat had Inge een prachtige stem. Jullie samenzang als gezin maakte op mij een grote indruk. Ik wens jullie heel veel liefde en steun voor de toekomst.
Door: Sandra van Leeuwen

Maandag 21 december 2020, 23:11u

Lieve familie, jullie kennen mij niet, maar de paden van Inge en mij hebben elkaar een paar maal gekruist. Begin jaren 90 kwam ik.met mijn pasgeborenen bij Inge op het consultatie bureau. Ik zelf werkte toen nog als universitair docent. Later ben ik bedrijfsarts geworden, toen kwamen wij elkaar weer tegen. Dat wij bijna gelijktijdig een vergelijkbare loopbaan stap hadden genomen en elkaar nu als collega's tegen kwamen, vonden wij beiden heel frappant. Later nog eens, op weg naar zelfstandig ondernemerschap. Wij kwamen elkaar af en toe bij een nascholing tegen. Het was altijd een fijn weerzien, sfeer van oude bekenden, fijn even bijpraten.
Ik zag het bericht vanavond in de krant, tot mijn grote schrik.
Ik wens jullie heel veel sterkte , ik zal nog vaak aan Inge denken.
Emmelien van Rees, Alkmaar
Door: Emmelien van Rees

Meer condoleances >>>