inloggen

familieberichten op internet

Peter Minneboo

6 augustus 1953 - 17 juni 2020

Recente condoleances

Dinsdag 30 juni, 16:41u

Lieve familie en nabestaanden,

Ruim 12 jaar geleden ben ik als communicatieadviseur aangenomen bij HHNK in de prachtige panden in Edam. Aangezien er te weinig ruimte was op de communicatie afdeling, mocht ik tijdelijk naar de juridische afdeling. Mijn bureau stond tegen die van Peter aan. Hij was dan ook degene die mij vanaf dag 1 heeft begeleidt binnen het hoogheemraadschap.
Geen vraag was te gek en op zijn kenmerkende rustige wijze kreeg ik altijd een antwoord waar ik mee verder kon. Als ik in de hectiek wel eens werd 'afgescheept' door collega's van communicatie, zag je aan het gezicht van Peter dat hij zich daar absoluut niet in kon vinden. Hij zei er echter nooit wat van.Zijn non-verbale communicatie zei des te meer. Als we dan alleen waren, kreeg ik ven Peter alsnog weer een wijze raad, tip of antwoord.
In de loop der jaren is Peter voor mij een zeer geliefde, deskundige collega en geweldige persoon gebleven. Dank daarvoor Peter! Ik ga jouw (droge) humor en typerende lach missen. Rust zacht.
Door: Anet

Dinsdag 30 juni, 11:26u

Veel sterkte met het verlies van Peter.Op HHNK kantoor altijd een praatje en als je een lastig probleem had, wist Peter dat weer klein te maken met goede tips.
Door: Ruud

Woensdag 24 juni, 13:37u

Goedemiddag Peter,

Ik heb je leren kennen als een eerlijke, oprechte en belangstellende collega. Gewoon iemand waarvan je weet wat je eraan hebt. Rust zacht en vriendelijke.groet van Eric Smit, Heerhugowaard
Door: Eric Smit

Meer condoleances >>>