inloggen

familieberichten op internet

Dirk Tober

21 juli 1957 - 7 januari 2021

Recente condoleances

Woensdag 13 januari, 10:17u

Dirk ken ik al vanaf ongeveer 1965,hij kwam veel bij ons thuis op het Grote Noord en was een jeugdvriend van mijn broer. Als Dirk en mijn broer gingen repeteren bij Dirk thuis op het Nieuwland dan ging ik vaak mee.Hij woonde daar met zijn moeder en zus Mies. Dirk was was ook een fervent verzamelaar van singeltjes en we gingen dan ook vaak naar Concerto in Amsterdam om 2e hands plaatsjes te kopen. De laatste jaren zag ik Dirk altijd met Koninginnedag achter zijn kraam met spulletjes op het Nieuwland staan. Je hoorde zijn luide stem en enthousiaste lach al van verre. Dirk was een zeer sociaal en spontaan man, vele zulle hem gaan missen ....
Door: Jan Bos

Dinsdag 12 januari, 14:46u

Met Dirk ben ik vanaf de lagere school tot en met de middelbare school dik bevriend geweest. Door mijn verhuizing naar Zuid-Holland (Den Haag, Leiden) is onze vriendschap verwaterd. In 1989 hebben we elkaar voor het laatst gesproken. Maar de herinneringen blijven. We hebben jaren in bandjes gespeeld en ook opgetreden. Toen Dirk de dixieland kant opging, groeiden we muzikaal gezien wat uit elkaar. Op de Nieuwendam en de Gedempte Turfhaven waren we ook huisgenoten.
Ik ben geschokt door zijn vroegtijdige overlijden. Denk weer veel aan onze gezamenlijke jeugd. We zaten op de Irene School in dezelfde klas. Ik heb heel veel bij hem thuis gespeeld op het Nieuwland. Alles komt weer voorbij, sinds ik dit onbegrijpelijke nieuws vernam.
Ik wens Kevin en Joeri en allen die dicht bij hem stonden veel sterkte om dit verlies een plaats te geven.
Door: Lex Bos

Meer condoleances >>>