inloggen

familieberichten op internet

Jan Adriaan de Waal

15 augustus 1956 - 5 juni 2020

Recente condoleances

Maandag 22 juni, 10:19u

De dienst via livestream kunnen volgen. Groot respect voor de samenstellers. Victor die de brief van Jan voor las. De vrienden met hun bijdrage, de dochters met mooie woorden en prachtig gedicht. Eli over zijn kleine broer, Conny die het gemis zo goed verwoorde. Het is zoals het is, maar wat een gemis. Heel veel sterkte, jullie zullen het nodig hebben..
Door: Philip en Gretha

Vrijdag 12 juni, 11:49u

Lieve Conny, we wensen je vandaag een mooi afscheid van je grote liefde Jan. We weten dat je hem heel erg gaat missen, die lieve , van kleine dingen genietende Jan. Wij zijn heel blij dat we met jullie zulke fijne dingen hebben meegemaakt. Van jullie hebben we geleerd hoe om te gaan met grote tegenslagen en dan toch positief te blijven. De mooie herinneringen aan Jan blijven.
Door: Nel en Henk Westerwal

Vrijdag 12 juni, 01:22u

Je krijgt maar een maal in het leven een goei schoonvader. Wat een kanjer van een schoonvader had ik . Van af het eerst moment liet je me thuis voelen. je heb me altijd gesteunt en geholpen . Altijd gaaf je goed advies. Je kon me zelf verwenen met je heerlijk kookkunsten. Wat ga ik je lekker eten missen en je goei gespreken. Zal je altijd mee dragen in me hart en zal je misen. Veel liefs je schoondochter
Door: Paloma de waal

Meer condoleances >>>